ПОРТФОЛИО - Што сме направиле за другите? Погледнете го нашето портфолио ШТО СМЕ НАПРАВИЛЕ ЗА ДРУГИТЕ? погледнете го нашето портфолио

БЕСПЛАТНИ ХОСТ ПАКЕТИ!
Динамички ФЛЕШ галерии за фотографи со интегриран административен панел за едитирање на содржините
ПРЕМИУМ ДИЗАЈН - за сите со префинет вкус создадовме производи кои се плод на работа на врвна креативна група од илустратори, дизајнери и 3D уметници
е - Продавници - отвори сопствена интернет продавница
CMS - производи - Системи за уредување на содржини
Имај свој блог, на своја лична веб адреса
БАНЕРИ - Ефективни и динамички банери кои предизвикуваат да бидат кликнати
e-mail АДВЕРТАЈЗИНГ - електронски брошури за ефективна реклама
ПРИНТ ДИЗАЈН - Брошури, каталози, менија, маички, печат на CD и многу повеќе
Брзо и едноставно до сопствена ВЕБ страна
ПЛАТИ ОНЛАЈН - брзо и сигурно

Контактирајте не, на сите прашања ќе добиете одговор за 24 часа!

 

ХОСТИНГ ПАКЕТИ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕЈН ИМЕ !

Во табелата се прикажани цените и карактеристиките на нашите хостинг пакети.

Тип на хостинг Хост пакет Карактеристики
Цена 6 месеци
Цена 1 година
Linux Starter 5 MB web простор
1 GB Traffic
Unlimited POP3, FTP, MYSQL, CGI, PHP, Subdomains 
520 ден.
900 ден.
Linux Silver 100 MB web простор
3 GB Traffic
Unlimited POP3, FTP, MYSQL, CGI, PHP, Subdomains 
1.370 ден.
2.210 ден.
Linux Gold 200 MB web простор
5 GB Traffic
Unlimited POP3, FTP, MYSQL, CGI, PHP, Subdomains 
1.690 ден.
2.990 ден.
Linux Expert 500 MB web простор
10 GB Traffic
Unlimited POP3, FTP, MYSQL, CGI, PHP, Subdomains 
3.120 ден.
5.200 ден.
Linux Platinum 1000 MB web простор
20 GB Traffic
Unlimited POP3, FTP, MYSQL, CGI, PHP, Subdomains 
4.550 ден.
7.150 ден.
Windows Starter 5 MB web простор
1 GB Traffic
ASP, ASP.NET, Perl, PHP, Access,  MSSQL 2000/2005, MYSQL
980 ден.
1.560 ден.
Windows Silver 100 MB web простор
3 GB Traffic
ASP, ASP.NET, Perl, PHP, Access,  MSSQL 2000/2005, MYSQL
2.080 ден.
3.510 ден.
Windows Gold 200 MB web простор
5 GB Traffic
ASP, ASP.NET, Perl, PHP, Access,  MSSQL 2000/2005, MYSQL
2.600 ден.
3.900 ден.
Windows Expert 500 MB web простор
10 GB Traffic
ASP, ASP.NET, Perl, PHP, Access, MSSQL 2000/2005, MYSQL
3.900 ден.
6.500 ден.
Windows Platinum 1000 MB web простор
20 GB Traffic
ASP, ASP.NET, Perl, PHP, Access, MSSQL 2000/2005, MYSQL
6.110 ден.
11.050 ден.

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕЈН ИМЕ

WEBREVOLUCIJA врши регистрација на домејн име (domain name). Цената е 1.000 ден. годишно, а можете да одберете домејн со следниве наставки: .com, .org, .net, .biz, .com.mk, .org.mk и сл.

 

КОМПАРАТИВНА АНАЛИЗА на цените на други хост провајдери во Македонија

 

WEBRevolucija

On-Net

T-Home

WEB простор(MB)

100

100

100

Месечен сообраќај(GB)

3

5

2

E-mail адреси

50

20

10

Apache

PHP

MySQL

FTP пристап

Неограничен број на FTP update-и

/

Webmail интерфејс

SMTP/POP3/IMAP

Mail администрација

Вклучени под-domain-и

50

1

2

Статистика на посетеност

/

On-line бесплатна поддршка 24/7

a

99.9% uptime

/

/

Fantastico (self install scripts)

/

/

Front page server extensions

/

/

Цена (за една година)

2.210 ден.

4.800 ден.

3.999 ден

* ' / ' не е наведено

Правна напомена: Прикажаните податоци за цените и услугите за Он-Нет и T-Home се nапра-вени врз основа на произволно избран репрезентативен примерок и истите се превземени од следните линкови: http://biz.on.net.mk/package/69 и http://business.telekom.mk/mk/419/IKT_uslugi/Veb_hosting.html