ПОРТФОЛИО - Што сме направиле за другите? Погледнете го нашето портфолио ШТО СМЕ НАПРАВИЛЕ ЗА ДРУГИТЕ? погледнете го нашето портфолио

БЕСПЛАТНИ ХОСТ ПАКЕТИ!
Динамички ФЛЕШ галерии за фотографи со интегриран административен панел за едитирање на содржините
ПРЕМИУМ ДИЗАЈН - за сите со префинет вкус создадовме производи кои се плод на работа на врвна креативна група од илустратори, дизајнери и 3D уметници
е - Продавници - отвори сопствена интернет продавница
CMS - производи - Системи за уредување на содржини
Имај свој блог, на своја лична веб адреса
БАНЕРИ - Ефективни и динамички банери кои предизвикуваат да бидат кликнати
e-mail АДВЕРТАЈЗИНГ - електронски брошури за ефективна реклама
ПРИНТ ДИЗАЈН - Брошури, каталози, менија, маички, печат на CD и многу повеќе
Брзо и едноставно до сопствена ВЕБ страна
ПЛАТИ ОНЛАЈН - брзо и сигурно

Контактирајте не, на сите прашања ќе добиете одговор за 24 часа!

 

ПЛАТИ ОНЛАЈН !

Moneybookers е глобален сервис  за безбедно и економски оправдано праќање и примање парични средстава on-line и во реално време.  Сервисот е возможен за фирми и поединци кои имаат валидна e-mail адреса.

Користете го Moneybookers за:

  • Праќање пари преку e-mail од твојата кредитна/дебитна картичка или банкарска сметка.
  • On-line плаќања
  • Наплата на средства

Moneybookers е сервис за мали бизниси, on-line трговија, индивидуалци и други кои имаат потреба за финансиски услуги различни од традиционалните механизми. Како вистинско глобално решение за плаќање,  Moneybookers е отворен за секоја земја, вклучително и Македонија.


За разлика од другите сервиси кои нудат исти/слични услуги, Moneybookers во листата на земји кои ги поддржуваат ваквите услуги ја вклучува и Македонија.

Како споредба ќе кажеме уште дека административните трошоци што ги наплаќа Moneybookers се далеку помали од оние на PayPal и изнесуваат 1% (најмногу до 0,5 EUR по трансакција) од сумата што ја плаќате, а нема трошоци за примање на средства на вашата сметка.


Moneybookers Limited is a money transmitter regulated under UK law.

a

1

 

Прво, треба да отвориш твоја Moneybookers сметка. Кликни на полето 'Register' кој се наоѓа во горниот лев агол од страната и следи ги инструкциите.

b

a

2

 

Кликни на линкот кој ке го добиеш во твојот e-mail за верификација на твојата e-mail адреса.

a

a

3

 

Ако сакаш да вложиш средства на твојата Moneybookers сметка преку кредитна картичка оди на: 'My Account' > 'upload funds' > и одбери го начинот на плаќање кој најмногу ти одговара.

a

a

4

 

Прати пари до кого сакаш само со e-mail адреса! Ти треба само валидна e-mail адреса на примачот на средствата и доволен износ на средства на твојата сметка за да се изврши плаќањето.

a

a

5

 

Во било кое време можеш да ги повлечеш расположливите средства од твојата сметка. Само треба да одиш на: 'My Account' > 'withdraw funds' > и следи ги инструкциите.

a

a

6

 

На твојата сметка се бележи целокупниот проток на парите: примени пари, испратени пари, направени трансакции, депонирани средства и повлечени средства.

v

Следниот линк ве поврзува директно на страната Moneybookers.com