ПОРТФОЛИО - Што сме направиле за другите? Погледнете го нашето портфолио ШТО СМЕ НАПРАВИЛЕ ЗА ДРУГИТЕ? погледнете го нашето портфолио

БЕСПЛАТНИ ХОСТ ПАКЕТИ!
Динамички ФЛЕШ галерии за фотографи со интегриран административен панел за едитирање на содржините
ПРЕМИУМ ДИЗАЈН - за сите со префинет вкус создадовме производи кои се плод на работа на врвна креативна група од илустратори, дизајнери и 3D уметници
е - Продавници - отвори сопствена интернет продавница
CMS - производи - Системи за уредување на содржини
Имај свој блог, на своја лична веб адреса
БАНЕРИ - Ефективни и динамички банери кои предизвикуваат да бидат кликнати
e-mail АДВЕРТАЈЗИНГ - електронски брошури за ефективна реклама
ПРИНТ ДИЗАЈН - Брошури, каталози, менија, маички, печат на CD и многу повеќе
Брзо и едноставно до сопствена ВЕБ страна
ПЛАТИ ОНЛАЈН - брзо и сигурно

Контактирајте не, на сите прашања ќе добиете одговор за 24 часа!

 

ПРИНТ ДИЗАЈН!

Погледнете ја огромната понуда на дизајнерски решенија за печатење. Брошури, печат на ЦД или омот, флаери, каталози, картички, менија за ресторани, кафетерии или пак дизајн за промотивен материјал, маици, капчиња и други репрезентативни предмети.

Сите производи се во CYMK стандард и со неверојатна резолуција од 300 dpi, AI и PSD формат на фајл, професионален дизајн и подготвени за печатење.

Одбере те го вашиот дизајн, а ние ке ги направиме потребните измени за прилагодување кон вашите потреби.

 

 

 

prinshop