ПОРТФОЛИО - Што сме направиле за другите? Погледнете го нашето портфолио ШТО СМЕ НАПРАВИЛЕ ЗА ДРУГИТЕ? погледнете го нашето портфолио

БЕСПЛАТНИ ХОСТ ПАКЕТИ!
Динамички ФЛЕШ галерии за фотографи со интегриран административен панел за едитирање на содржините
ПРЕМИУМ ДИЗАЈН - за сите со префинет вкус создадовме производи кои се плод на работа на врвна креативна група од илустратори, дизајнери и 3D уметници
е - Продавници - отвори сопствена интернет продавница
CMS - производи - Системи за уредување на содржини
Имај свој блог, на своја лична веб адреса
БАНЕРИ - Ефективни и динамички банери кои предизвикуваат да бидат кликнати
e-mail АДВЕРТАЈЗИНГ - електронски брошури за ефективна реклама
ПРИНТ ДИЗАЈН - Брошури, каталози, менија, маички, печат на CD и многу повеќе
Брзо и едноставно до сопствена ВЕБ страна
ПЛАТИ ОНЛАЈН - брзо и сигурно

Контактирајте не, на сите прашања ќе добиете одговор за 24 часа!

 

НАПРАВИВТЕ ВИСТИНСКИ ИЗБОР!

Доколку ви се допадна некој од нашите производи, запомнете го или запишете го Template No. кој ќе го прочитате во деталниот преглед на производот.

Контактирајте не на нашите e-mail адреси и задолжително наведете го Template No. за кој што сте заинтересирани. Ке добите повратен одговор најдоцна за 24 часа по што ќе се договориме за деталите околу изработката на веб страната или некој од нашите производи, името на вашиот домејн и хостинг пакетот кој ќе го одберете.

Изработката на производот започнува со уплата на 30% од вредноста на чинење на проектот на нашата сметка. По завршувањето на проектот во договорениот рок, следи регистрација на вашето домејн име и активација на хостинг пакет, со што треба да се доплатат и остатокот на средствата.

Од овој момент вашата веб страна ќе биде достапна за секого, насекаде во светот 24 часа 7 дена во неделата.

За сите прашања поврзани со изработка на вашиот веб сајт, хостирање, регистрација на веб домејн или за било кој призвод од нашата понуда, ве молиме обратете се на:

info@webrevolucija.com

За прашања поврзани со плаќање преку moneybookers сервисот, ве молиме обратете се на:

finance@webrevolucija.com

На сите ваши прашања, нашиот тим ке ви одговори најдоцна за 24 часа.

 

WEBREVOLUCIJA

В.Комаров 1-4/4, 1000 Скопје

15 Корпус 14Б, 6000 Охрид

Тел. 071 391 001