ПОРТФОЛИО - Што сме направиле за другите? Погледнете го нашето портфолио ШТО СМЕ НАПРАВИЛЕ ЗА ДРУГИТЕ? погледнете го нашето портфолио

БЕСПЛАТНИ ХОСТ ПАКЕТИ!
Динамички ФЛЕШ галерии за фотографи со интегриран административен панел за едитирање на содржините
ПРЕМИУМ ДИЗАЈН - за сите со префинет вкус создадовме производи кои се плод на работа на врвна креативна група од илустратори, дизајнери и 3D уметници
е - Продавници - отвори сопствена интернет продавница
CMS - производи - Системи за уредување на содржини
Имај свој блог, на своја лична веб адреса
БАНЕРИ - Ефективни и динамички банери кои предизвикуваат да бидат кликнати
e-mail АДВЕРТАЈЗИНГ - електронски брошури за ефективна реклама
ПРИНТ ДИЗАЈН - Брошури, каталози, менија, маички, печат на CD и многу повеќе
Брзо и едноставно до сопствена ВЕБ страна
ПЛАТИ ОНЛАЈН - брзо и сигурно

Контактирајте не, на сите прашања ќе добиете одговор за 24 часа!

 

ЗАШТИТА НА АВТОРСКИ ПРАВА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

Содржините поставени на WEBRevolucija.com се обезбедени од дизајнери (вработени или слободни (freelance designers)). Со договор, на нашите дизајнери им е забрането да користат материјали кои го нарушуваат правото на интелектуална сопственост на трети партии (како на пример материјали заштитени со авторски права (copyright), заштитени ознаки (trademarks) и слично). Ги охрабруваме сопствениците на интелектуална сопственост да не контактираат ако веруваат дека некој од нашите производи ги нарушил нивните авторски права.

Сите содржини (слики, анимации, звуци, фонтови) кои се испорачуваат од WEBRecolucija се во сопственост на клиентот кој ке го обезбеди материјалот од нас. Со нарачка на нашите производи Вие станувате сопственик на истите.

WEBRevolucija се обврзува веќе продадениот материјал да не го нуди на друг клиент на територијата на Р.Македонија.